Bemutatkozás

Bemutatkozás

 

Bemutatjuk a SITECH-et

Átfogó Építőipari Technológia Rendszerek - Már itthon is elérhetőek az Ön SITECH kereskedőjénél

A SITECH kereskedők a Trimble és Caterpillar gépvezérlő rendszerek széles skáláját kínálják az ügyfelek bármilyen gépparkjához. Ezeken túl a Trimble kapcsolódó munkahelyi megoldásai is megtalálhatóak a forgalmazott termékek között, amelyek a következők: Terepi Pozícionáló Rendszerek, Építőipari eszközök felügyeleti rendszere, szoftverek illetve hatékony vezetéknélküli és internet-alapú megoldások.

A MOTOR.PEDO Kft. tapasztalt munkatársai segítséget nyújtanak a megfelelő építési technológia kiválasztásában és alkalmazásában, magas szintű tanácsadás, személyre szabott tréningek és technikai támogatás formájában. Mint a Trimble megoldások és Caterpillar gépvezérlések hivatalos képviselője a MOTOR.PEDO Kft. csapata segít ügyfeleinek abban, hogy minél hatékonyabban alkalmazhassák a legújabb építési technológiát akár a legnagyobb építőipari kihívások megoldásában is.

Segít továbbá abban, hogy kihasználhassák a ma elérhető legteljesebb körű építőipari technológia előnyeit, amely a következő elemekből épül fel:

·  A Trimble® szintvezérlő rendszerek és Cat Accugrade® gépvezérlő rendszerek teljes választéka, amelyek tervezése során fontos szempont volt, hogy a mély- és útépítő gépek mindegyikére alkalmazhatóak legyenek tekintet nélkül a gép gyártójára, típusára és modelljére.

·  A Trimble Terepi Pozícionáló Rendszerek lehetővé teszik a vállalkozók számára hogy a terepi mérések egy részét maguk is elvégezzék illetve csökkentsék az állásidőt azáltal, hogy a munkaterületen felmerülő problémákat rövid idő alatt megoldják.

·  A munkaterületen folyó munkák irányítása egyszerűbbé válik a Trimble Terepi Felügyeleti Rendszerrel amit a tevékenységek koordinálására terveztek. Különösen jól alkalmazható kitűzetlen területeken.

·  Átfogó adatkezelés a Trimble Építőipari Szoftverrel az iroda és a munkaterület közötti hatékony együttműködés érdekében.

·  A Trimble Construction Manager rendszer lehetővé teszi a vállalkozóknak, hogy figyelemmel kísérjék a munkaterületen dolgozó eszközök helyét és állapotát - mindezt élőben, az irodából.

A Trimble építőipari technológia és a Caterpillar gépvezérlő rendszerek együttes alkalmazásával az ügyfelek jóval hatékonyabbá tehetik tevékenységüket, ami komoly előny az erős piaci versenyben és jó hatással van a profitra. A SITECH kereskedők világméretű hálózata nyújtja a legszélesebb körű és legteljesebb választékát azon eszközöknek, amelyek a legmodernebb technológia felhasználásával egyszerűbbé és gyorsabbá teszik az építőipari folyamatokat. A helyi SITECH kereskedővel folytatott közös munka hathatós támogatást nyújt a mély- és útépítő cégeknek az üzleti siker elérésében.

 

Bővebb információért forduljon hozzánk bizalommal:

Hudacsek József

Telefon : 20/947-1772
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.