Termékek Terepi pozicionáló eszközök

Terepi pozícionáló eszközök

A megfelelő eszközök a hatékony munkavégzéshez.

A Trimble terepi pozicionáló eszközök a mélyépítési feladatokon dolgozó munkatársak mindegyikének segítséget nyújtanak abban, hogy feladatukat gyorsabban, kevesebb hibalehetőséggel és kisebb anyagköltséggel végezhessék. Nincs szükség komolyabb földmérési ismeretekre, a terepi eszközök és szoftverek hatékony kezelése néhány nap alatt elsajátítható.

A Trimble terepi pozicionáló berendezések lehetővé teszik:

 

- a különböző méréseket. (hossz, terület, térfogat)

- kitűzési feladatok végzését a digitális tervrajzok alapján

- a zajló munkafolyamatok ellenőrzését

- a feladatok hatékonyabb szervezését

 

 

 

A rendszer lehetővé teszi az iroda és a munkaterület közötti adattovábbítást, ezáltal mindig naprakész információkkal rendelkezhetnek a térben távol levő, de feladatukban szorosan együttműködő szakemberek.

Az irodából a terepi személyzethez küldhetőek az esetleges változások, a terepről pedig fontos mennyiségi és a teljesítménnyel kapcsolatos adatok érkezhetnek a központba, megkönnyítve az ellenőrzést, a döntéshozatalt és a hatékony munkaszervezést a vezetőség számára.

A Trimble terepi pozicionáló rendszerek segítségével minden munkatárs a feladatának leginkább megfelelő eszközzel látható el.

Berendezéseink az építkezés mindegyik fázisában hozzájárulnak a gyorsabb, hatékonyabb, kevesebb hibával járó és ezáltal alacsonyabb költségű munkavégzéshez.

A Trimble szoftverek személyre szabott adatfeldolgozást tesznek lehetővé az árajánlat készítéstől a földmunkákon át az útburkolat építéséig.

A rendszer fő alkotóelemei:

Terepi számítógépek:

Az igényeknek leginkább megfelelő terepi számítógép választható a helyszíni munkákhoz:

Trimble Tablet PC: Hordozható érintőképernyős táblaszámítógép a terepen előforduló fizikai igénybevételekhez tervezve. IP67-es tanúsítvány, akár 8 óra üzemidő egy töltéssel. Windows 7 operációs rendszer. Teljes körű kommunikációs támogatás

Trimble TSC3 kézi számítógép: Windows Mobile operációs rendszer. Ellenáll a terepen előforduló fizikai behatásoknak. A fizikai billentyűzet és az érintőképernyő kombinálásával a lehető legkényelmesebb és leghatékonyabb adatbevitel lehetőségét nyújtja. 

Terepi szoftver:

A Trimble SCS900 terepi számítógép szoftver könnyen kezelhető grafikus kezelőfelülettel rendelkezik és lehetővé teszi a földmérőknek, a kitűzést végző munkatársaknak, és az ellenőrzést végző szakembereknek, hogy a munkájukat gyorsabban és hatékonyabban végezhessék.

GPS vevőberendezések:

SPS882 és SPS985.  Használhatóak kézi eszközként (rover) vagy járműre szerelve. Az anyagi lehetőségek és az aktuális feladat pontossági igényei szerint állítható össze a kívánt konfiguráció.

Robot mérőállomások:

A lehető legnagyobb pontosságot biztosítják, a terepi pozicionáláshoz, kitűzéshez, mérések végzéséhez és a gépvezérléshez.

Irodai szoftver:

Business center : Különböző modulok segítségével az adott feladatra szabható irodai alkalmazás. Segítségével előkészíthetőek, feldolgozhatóak, módosíthatóak a terepről kapott és oda küldött adatok.