You are here:

Volvo Dig assist Earthworks 3D-vel

A Volvo Construction Equipment (Volvo CE) bejelentette, hogy a Trimble Inc.-vel folytatott 3 éves együttműködése eredményeként egy integrált Trimble Earthworks Grade Control Platformot fejlesztettek ki a Volvo Dig Assist 2D gépvezérlő rendszerhez. A Volvo CE gumikerekes és lánctalpas kotrógépekhez való használathoz integrálta, a Trimble Earthworks rendszert. A Trimble szintvezérlő rendszer kiegészíti a Volvo Dig Assist képességeit, lehetővé téve a 3D-s modellek használatát, építés közben keletkező adatok rögzítését, a távoli elérést, a tervezés és az eszközkezelés, valamint egyéb Trimble Connected Site technológia használatát.

3D rendszer

VOLVO 3D

Gépvezérlés: Az automatizálás jövőjének kulcsa

A Volvo Co-pilot használatával nincs szükség egy második monitorra. Csak telepíteni kell az Earthworks alkalmazást a Trimble  EC520 CPU-ra. A Volvo kotrók Dig assisttal gyárilag szerelve érkeznek megrendelés esetén. A 3D rendszer kiegészítő elemeinek felszerelése néhány óra alatt elvégezhető.

Vásárlói igény – gyárilag integrálva

„A Volvo Co-Pilot tökéletes gépkezelő felületet biztosít”-mondja Jeroen Snoeck, a Volvo CE Connected Site and Machine Services igazgatója. „Sok ügyfélnek már van földmérési eszköz beszállítói preferenciája. Mivel nem látjuk magunkat a földmérési és 3D-s tervezői vállalkozásokban, szívesen együttműködünk olyan vezető technológiai partnerekkel, mint a Trimble. És így biztosítjuk ügyfeleinknek mindkét világ legjobbjait: jól ismert Trimble megoldásukat integrálják a gyárilag integrált Volvo Dig Assist és Co-Pilot platformba.”

„A Volvóval való együttműködés egy integrált 3D-s vezérlőmegoldás bemutatja, hogy mindkét vállalat milyen előnyökkel szolgál közös ügyfeleink számára” – mondja Jean Francois Sourdoire, az EAME Trimble üzletfejlesztési igazgatója. „A Trimble Earthworks és a Volvo Dig Assist közötti szoros integráció lehetővé teszi a vállalkozók számára, hogy könnyebben beépítsék mindennapjaikba az építési technológiát a gyorsabb megtérülés érdekében.”