You are here:

TRIMBLE SITEVISION

Trimble kiterjesztett valóság rendszer: Integrálja a terepmodelleket nagy pontossággal a valós környezetbe

A Trimble Site Vision segítségével az építkezésen a tervezők, az építésvezető és az ellenőrzést végzők integrálják a digitális terepmodelleket és a digitális terveket a valós terepi helyzetekbe. A kibővített valóság rendszer a Trimble Catalyst GNSS vevőkészüléket használja a Google ARCore technológiával kombinálva, hogy a 3D modellek nagy pontosságú, virtuális ábrázolását valós terepen hozzon létre.

A 3D-s terepmodellek és szerkezetek realisztikusan jelennek meg a kijelzőn a kamera által rögzített képpel fedésben valós időben. A tervezők, az ügyfelek és a kezelők összehasonlíthatják a terveket a tényleges helyzettel, láthatják az építkezés előrehaladását vagy felismerhetik a lehetséges problémákat, és időben figyelembe vehetik azokat.

A SiteVision segítségével a felhasználók és az ügyfelek megérthetik az új szerkezeteket, a meglévő földalatti infrastruktúrát vagy a terep felületének jövőbeli alakját anélkül, hogy rajzokat vagy térképeket kellene értelmezniük. A meglévő terep és beágyazott modellek bármilyen szögből és helyzetből megnézhetők. A kiterjesztett valóság mellett a tervek valódivá válnak a meglévő környezettel összefüggésben.

A Trimble SiteVision egyedülálló előnyöket kínál

  • Lássa, amit nem láthat: Hol van a meglévő földalatti infrastruktúra?
  • Lássa a jövőt: Hogyan néz ki az új épület a meglévő környezethez képest?
  • Térbeli látásmód: Hogyan lehet értelmezni a 3D-s adatokat könnyedén?
  • Jobb megértés: Tervezze meg a mintákat helyben annak alapján, hogy hol vannak a tervezési részletek és a tereppontok.
  • Ossza meg másokkal a helyszíni terveket a Trimble Connected Site-tal.

Alkalmazások

Ügyfelek bevonása

Az ügyfelek könnyebben megértik a terveket, ha elmagyarázza tervüket a kibővített valóság 3D-s adatai alapján. Ez megkönnyíti a javasolt tervek vagy változtatások magyarázatát és elkerülheti a félreértéseket.

Útépítés tervezése

Hogyan befolyásolja a tervezett út a környezetet? A SiteVision használatával megjelenítheti a tervezett munkát, bevágásokat és burkolólapok éleit, valamint azok környezeti hatásait.

Az ellenőrzés és az építési folyamat nyomon követése

Hogyan halad az építkezés a helyszínen? A SiteVision segítségével jelenítse meg a tervezett munkát, végezzen ellenőrzéseket. A SiteVision segítségével kitűzés mentes építkezésen dolgozhat.

Képzelje el a föld alatti infrastruktúrát

Hol van a meglévő infrastruktúra, amelyet nem látok? A SiteVision segítségével feltérképezheti a földalatti és ezért láthatatlan infrastruktúrát. Képzelje el a föld alatti infrastruktúra, például a víz-, villamos-, gáz- és távközlési vezetékek helyét, méretét és jellemzőit.

Képzelje el az épületeket

Milyen az új épület a meglévővel szemben? A SiteVision segítségével földalatti struktúrákat és infrastruktúrákat láthat, például kereszteződéseket, hidakat, alagutakat és épületeket.

Kertépítészet

Hogyan illeszkedik a tervem a meglévő környezethez? A Sitevision használatával megjelenítheti a tájképeket és a szerkezeteket egy meglévő környezetben.

Integrálható

Ha kérdése van, állunk rendelkezésére!

Kérdés / Ajánlatkérés
Kérjük töltse ki az alábbi mezőket és kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása kötelező!

További szoftver és IT megoldások

Trimble SiteVision

A Trimble Site Vision segítségével az építkezésen a tervezők, az építésvezető és az ellenőrzést végzők integrálják a digitális terepmodelleket és…

Tovább...

Trimble WorksManager

A Trimble Stratus segítségével nagyon gyorsan és hatékonyan kiértékelheti a terepi felvételeket a drónfelmérésekből. Az alkalmazáshoz nincs szükség CAD vagy…

Tovább...

Trimble Business Center

A nagyteljesítményű modulok segítségével pontos és integrált 3D modelleket hozhat létre az építőmérnöki és útépítési projektekben gyorsan és egyszerűen. Csökkentse…

Tovább...

Trimble Connected Site Gateway

Az SNM941 „csatlakoztatott helyi átjáró” digitális helyszíni tervek, tervezési változtatások, GNSS javítási adatok, gyártási adatok és a gép üzemeltetési adatainak…

Tovább...

LETÖLTÉSEK

A pontosabb informálás érdekében kérjük, hogy a fájlok letöltéséhez adja meg elérhetőségét!

A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!