You are here:

TRIMBLE SITEVISION

Trimble kiterjesztett valóság rendszer: Integrálja a terepmodelleket nagy pontossággal a valós környezetbe

A Trimble Site Vision segítségével az építkezésen a tervezők, az építésvezető és az ellenőrzést végzők integrálják a digitális terepmodelleket és a digitális terveket a valós terepi helyzetekbe. A kibővített valóság rendszer a Trimble Catalyst GNSS vevőkészüléket használja a Google ARCore technológiával kombinálva, hogy a 3D modellek nagy pontosságú, virtuális ábrázolását valós terepen hozzon létre.

A 3D-s terepmodellek és szerkezetek realisztikusan jelennek meg a kijelzőn a kamera által rögzített képpel fedésben valós időben. A tervezők, az ügyfelek és a kezelők összehasonlíthatják a terveket a tényleges helyzettel, láthatják az építkezés előrehaladását vagy felismerhetik a lehetséges problémákat, és időben figyelembe vehetik azokat.

A SiteVision segítségével a felhasználók és az ügyfelek megérthetik az új szerkezeteket, a meglévő földalatti infrastruktúrát vagy a terep felületének jövőbeli alakját anélkül, hogy rajzokat vagy térképeket kellene értelmezniük. A meglévő terep és beágyazott modellek bármilyen szögből és helyzetből megnézhetők. A kiterjesztett valóság mellett a tervek valódivá válnak a meglévő környezettel összefüggésben.

A Trimble SiteVision egyedülálló előnyöket kínál

  • Lássa, amit nem láthat: Hol van a meglévő földalatti infrastruktúra?
  • Lássa a jövőt: Hogyan néz ki az új épület a meglévő környezethez képest?
  • Térbeli látásmód: Hogyan lehet értelmezni a 3D-s adatokat könnyedén?
  • Jobb megértés: Tervezze meg a mintákat helyben annak alapján, hogy hol vannak a tervezési részletek és a tereppontok.
  • Ossza meg másokkal a helyszíni terveket a Trimble Connected Site-tal.

Alkalmazások

Ügyfelek bevonása

Az ügyfelek könnyebben megértik a terveket, ha elmagyarázza tervüket a kibővített valóság 3D-s adatai alapján. Ez megkönnyíti a javasolt tervek vagy változtatások magyarázatát és elkerülheti a félreértéseket.

Útépítés tervezése

Hogyan befolyásolja a tervezett út a környezetet? A SiteVision használatával megjelenítheti a tervezett munkát, bevágásokat és burkolólapok éleit, valamint azok környezeti hatásait.

Az ellenőrzés és az építési folyamat nyomon követése

Hogyan halad az építkezés a helyszínen? A SiteVision segítségével jelenítse meg a tervezett munkát, végezzen ellenőrzéseket. A SiteVision segítségével kitűzés mentes építkezésen dolgozhat.

Képzelje el a föld alatti infrastruktúrát

Hol van a meglévő infrastruktúra, amelyet nem látok? A SiteVision segítségével feltérképezheti a földalatti és ezért láthatatlan infrastruktúrát. Képzelje el a föld alatti infrastruktúra, például a víz-, villamos-, gáz- és távközlési vezetékek helyét, méretét és jellemzőit.

Képzelje el az épületeket

Milyen az új épület a meglévővel szemben? A SiteVision segítségével földalatti struktúrákat és infrastruktúrákat láthat, például kereszteződéseket, hidakat, alagutakat és épületeket.

Kertépítészet

Hogyan illeszkedik a tervem a meglévő környezethez? A Sitevision használatával megjelenítheti a tájképeket és a szerkezeteket egy meglévő környezetben.

Integrálható

Ha kérdése van, állunk rendelkezésére!

Kérdés / Ajánlatkérés
Kérjük töltse ki az alábbi mezőket és kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása kötelező!

További szoftver és IT megoldások

Trimble VisionLink

A VisionLink segítségével folyamatosan ellenőrizheti a projektek előrehaladását. A 2D és a 3D projektfigyelés valós időben biztosítja az építkezésen és…

Tovább...

Trimble Business Center

A nagyteljesítményű modulok segítségével pontos és integrált 3D modelleket hozhat létre az építőmérnöki és útépítési projektekben gyorsan és egyszerűen. Csökkentse…

Tovább...

Trimble SiteVision

A Trimble Site Vision segítségével az építkezésen a tervezők, az építésvezető és az ellenőrzést végzők integrálják a digitális terepmodelleket és…

Tovább...

Trimble Connected Community

A Trimble Connected Community egy internetes felhő alapú megoldás. A Trimble Connected Community biztonságos, webes portálon keresztül közvetlenül összekapcsolja az…

Tovább...

LETÖLTÉSEK

A pontosabb informálás érdekében kérjük, hogy a fájlok letöltéséhez adja meg elérhetőségét!

A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!