You are here:

TRIMBLE WORKSMANAGER

Adatok és gépek kezelése projekt helyszíneken

A WorksManager a Trimble új felhőalapú platformja hatékony az adat- és gépkezeléshez. Integrálja a Trimble Earthworks, Siteworks, Business Center, GCS900 és SCS900 rendszereket. A WorksManager az építőipari vállalkozásoknak megadja a szükséges információkat a megfelelő döntések meghozatalához és az építési projektek gyorsabb és pontosabb elvégzéséhez.

A WorksManager összeköti az irodát a munkaterülettel. A WorksManager segítségével adatot, például 3D-modelleket vezeték nélkül továbbíthat a munkahelyre, növelve ezzel a hatékonyságot, és megtakarítva az utazási időt és pénzt. Az építésvezetők és az adatkezelők biztosak lehetnek abban, hogy a gépek és az alkalmazottak mindig a legfrissebb tervadatokkal dolgoznak. A praktikus elrendezésű felület könnyen átlátható képet ad az építkezés vezetőinek az építkezés előrehaladásáról. Kapcsolódhat a hozzárendelt gépekhez és eszközökhöz a felhasznált tervek verzióinak ellenőrzéséhez vagy új verziók feltöltéséhez. A vállalkozók elkerülhetik a költséges hibákat és az átdolgozást, ha képesek valós időben elemezni a gépek állapotát a munkahelyen.

A rendszer funkciói

Zökkenőmentes adatátvitel

A terveket közvetíthet vezeték nélküli a terepre, minimalizálva az utazási időt, az állásidőt és a késéseket.

Aktuális adatok

A gépek pozícióját 30 másodpercenként frissíti, a terveket pedig 5 percenként aktualizálja, hogy a legfrissebb információk rendelkezésre álljanak.

Tervezési verzió kezelés

A terv verzió biztosítja, hogy minden eszköz és felhasználó a legújabb tervezési verziókkal dolgozzon

Eszközkezelő

Szerezzen be legfrissebb hely- és állapotinformációkat a csatlakoztatott gépekről és készülékekből az utómunkák minimalizálása érdekében.

Távsegítő asszisztens

Támogassa a csapatot a helyszínen az irodából, és takarítson meg időt és utazást. Részletes, valós idejű információkkal rendelkezhet a gépek és berendezések helyzetéről és állapotáról, a legfrissebb információkkal a webes felületről. Reagáljon gyorsan a problémákra és kerülje el a gép leállását.

Internet bázisállomás szolgáltatás (IBSS)

Bővítse a bázisállomás korrekciós adatait, hogy nagyobb területen dolgozhasson.

Működés

Trimble Connected Community (TCC)

Azok a felhasználók, akik már használják a Trimble Connected Community-t, automatikusan átvihetik eszközeiket a TCC alkalmazásból az új WorksManager szoftverre. Ezután csak az építkezési helyeket kell létrehoznia, a berendezéseket és a gépeket hozzárendelnie.

Integrálható

Ha kérdése van, állunk rendelkezésére!

Kérdés / Ajánlatkérés
Kérjük töltse ki az alábbi mezőket és kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása kötelező!

További szoftver és IT megoldások

Trimble szoftver

A Trimble terepi számítógépek szoftvereit kifejezetten az építőipar számára fejlesztették ki. Felhasználóbarát, grafikus felülettel rendelkeznek, amelyen keresztül az építésvezetők, művezetők,…

Tovább...

Trimble Connected Site Gateway

Az SNM941 „csatlakoztatott helyi átjáró” digitális helyszíni tervek, tervezési változtatások, GNSS javítási adatok, gyártási adatok és a gép üzemeltetési adatainak…

Tovább...

Trimble VisionLink

A VisionLink segítségével folyamatosan ellenőrizheti a projektek előrehaladását. A 2D és a 3D projektfigyelés valós időben biztosítja az építkezésen és…

Tovább...

Trimble Business Center

A nagyteljesítményű modulok segítségével pontos és integrált 3D modelleket hozhat létre az építőmérnöki és útépítési projektekben gyorsan és egyszerűen. Csökkentse…

Tovább...

LETÖLTÉSEK

A pontosabb informálás érdekében kérjük, hogy a fájlok letöltéséhez adja meg elérhetőségét!

A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!