You are here:

TRIMBLE WORKSMANAGER

Adatok és gépek kezelése projekt helyszíneken

A WorksManager a Trimble új felhőalapú platformja hatékony az adat- és gépkezeléshez. Integrálja a Trimble Earthworks, Siteworks, Business Center, GCS900 és SCS900 rendszereket. A WorksManager az építőipari vállalkozásoknak megadja a szükséges információkat a megfelelő döntések meghozatalához és az építési projektek gyorsabb és pontosabb elvégzéséhez.

A WorksManager összeköti az irodát a munkaterülettel. A WorksManager segítségével adatot, például 3D-modelleket vezeték nélkül továbbíthat a munkahelyre, növelve ezzel a hatékonyságot, és megtakarítva az utazási időt és pénzt. Az építésvezetők és az adatkezelők biztosak lehetnek abban, hogy a gépek és az alkalmazottak mindig a legfrissebb tervadatokkal dolgoznak. A praktikus elrendezésű felület könnyen átlátható képet ad az építkezés vezetőinek az építkezés előrehaladásáról. Kapcsolódhat a hozzárendelt gépekhez és eszközökhöz a felhasznált tervek verzióinak ellenőrzéséhez vagy új verziók feltöltéséhez. A vállalkozók elkerülhetik a költséges hibákat és az átdolgozást, ha képesek valós időben elemezni a gépek állapotát a munkahelyen.

A rendszer funkciói

Zökkenőmentes adatátvitel

A terveket közvetíthet vezeték nélküli a terepre, minimalizálva az utazási időt, az állásidőt és a késéseket.

Aktuális adatok

A gépek pozícióját 30 másodpercenként frissíti, a terveket pedig 5 percenként aktualizálja, hogy a legfrissebb információk rendelkezésre álljanak.

Tervezési verzió kezelés

A terv verzió biztosítja, hogy minden eszköz és felhasználó a legújabb tervezési verziókkal dolgozzon

Eszközkezelő

Szerezzen be legfrissebb hely- és állapotinformációkat a csatlakoztatott gépekről és készülékekből az utómunkák minimalizálása érdekében.

Távsegítő asszisztens

Támogassa a csapatot a helyszínen az irodából, és takarítson meg időt és utazást. Részletes, valós idejű információkkal rendelkezhet a gépek és berendezések helyzetéről és állapotáról, a legfrissebb információkkal a webes felületről. Reagáljon gyorsan a problémákra és kerülje el a gép leállását.

Internet bázisállomás szolgáltatás (IBSS)

Bővítse a bázisállomás korrekciós adatait, hogy nagyobb területen dolgozhasson.

Működés

Trimble Connected Community (TCC)

Azok a felhasználók, akik már használják a Trimble Connected Community-t, automatikusan átvihetik eszközeiket a TCC alkalmazásból az új WorksManager szoftverre. Ezután csak az építkezési helyeket kell létrehoznia, a berendezéseket és a gépeket hozzárendelnie.

Integrálható

Ha kérdése van, állunk rendelkezésére!

Kérdés / Ajánlatkérés
Kérjük töltse ki az alábbi mezőket és kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása kötelező!

További szoftver és IT megoldások

Trimble SiteVision

A Trimble Site Vision segítségével az építkezésen a tervezők, az építésvezető és az ellenőrzést végzők integrálják a digitális terepmodelleket és…

Tovább...

Trimble Connected Site Gateway

Az SNM941 „csatlakoztatott helyi átjáró” digitális helyszíni tervek, tervezési változtatások, GNSS javítási adatok, gyártási adatok és a gép üzemeltetési adatainak…

Tovább...

Trimble szoftver

A Trimble terepi számítógépek szoftvereit kifejezetten az építőipar számára fejlesztették ki. Felhasználóbarát, grafikus felülettel rendelkeznek, amelyen keresztül az építésvezetők, művezetők,…

Tovább...

Trimble Business Center

A nagyteljesítményű modulok segítségével pontos és integrált 3D modelleket hozhat létre az építőmérnöki és útépítési projektekben gyorsan és egyszerűen. Csökkentse…

Tovább...

LETÖLTÉSEK

A pontosabb informálás érdekében kérjük, hogy a fájlok letöltéséhez adja meg elérhetőségét!

A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!